Šole/vrtci v naravi


Vas Čepovan se nahaja v slikoviti Čepovanski dolini v osrčju neokrnjene narave banjške in Trnovske planote. Mladinski center Nova Gorica upravlja s Počitniško hišo »Čepovanka«, kjer izvajamo različne programe za vrtce in šole, oddajamo pa jo tudi različnim najavljenim skupinam za izvedbo seminarjev, srečanj društev, praznovanj, obletnic, športnih in glasbenih priprav ipd. Počitniška hiša »Čepovanka« stoji na obrobju vasi, kjer so obiskovalci deležni obilice svežega zraka, tišine in miru. S hišnega praga lahko stopimo v idiličen gozd, pod hišo pa nas pomirja žuborenje potoka. Od tu se nam ponuja izjemno izhodišče tudi za pohode, kolesarjenje ter za sprostitev telesa in duha. Našo hišo objemajo pokrit piknik prostor, taborni ogenj, jasa s klopmi in prostor za jeklene konjičke. Hiša nudi obiskovalcem prijetno izkušnjo bivanja in počitek za 38 oseb.

 

V hiši so:
– kuhinja z vso potrebno opremo, 2 hladilnikoma z zamrzovalnima skrinjama, 2 pomivalnima strojema, mikrovalovko in štedilnikom (6 plinov)
– jedilnica oz. večnamenski prostor (32 m2)
– 2x WC, 3x tuš
– sobe s pogradi (4 sobe po 6 ležišč, 2 sobi po 2 ležišči, ena soba z 10 ležišči)

 

Vrtcem, osnovnim in srednjim šolam ponujamo naslednje vsebine:
– Tehniški dnevni,
– Naravoslovni dnevi,
– Šola v naravi,
– Vrtec v naravi,
– Športni dnevi
– Timbildingi.

Klubom, društvom in zaključenim skupinam ponujamo:

– najem hiše za izvajanje priprav, aktivnosti, druženje,
– najem prostora za piknik poleg hiše.

Začutite utrip podeželja v udobju Počitniške hiše »Čepovanka«.

Za dogovore glede termina izvajanja aktivnosti v Počitniški hiši Čepovanka in za dodatne informacije pokličite na 05/333-40-20 ali na 040/234-423 (Romina Kerševan) ali pišite na email.