Brezplačno predavanje


Mladinski center Nova Gorica poleg skrbi za opolnomočenje mladih in otrok na različnih področjih izvaja tudi preventivni program in aktivnosti za promocijo zdravega življenjskega sloga in preprečevanja zasvojenosti in drugih tveganih vedenj v šolskem in družinskem okolju ter civilni družbi.

V torek, 21.4.2020, ob 18.00 vas v okviru preventivnega programa vabimo na BREZPLAČEN WEBINAR V ŽIVO:

“STARŠI KOT UČITELJI IN OTROCI KOT SODELAVCI V ČASU IZOLACIJE”

OBVEZNA PRIJAVA NA: KLIKNI TUKAJ

Z nami bo Simona Zupančič, magistrica sociologije, profesorica slovenščine, nekdanja ravnateljica, sedaj pa sodelavka v projektu Webinarjev za zaposlene v času izolacije ter vodja pisarne v podjetju Housing Co. d.o.o, kjer sodeluje pri projektu online izobraževanj za številna podjetja na področju informacijske tehnologije. Sicer pa mati dveh otrok. Je tudi soustanoviteljica Moje svetovalnice, kjer je idejni vodja programov Psihološka podpora zaposlenih in Psihološka podpora mladostnikov. Nenehno se izpopolnjuje na področjih izobraževanja, komunikacije, psihologije, odnosov ter se posveča svetovalnemu delu.

Na webinarju bomo predstavili, kako se je v času izolacije spremenil način življenja in s tem tudi družbene vloge odraslih (staršev), otrok in mladostnikov. Kako so čez noč starši postali učitelji svojim otrokom, otroci/mladostniki pa sodelavci svojim staršem. In kaj nas lahko obdobje krize nauči in kaj lahko iz te nove izkušnje »povlečemo« v oblikovanje svoje prihodnosti.

Ker bo predavanje potekalo v živo, vas vabimo, da komentirate, sprašujete…

Toplo vabljeni!