Mladi za mlade


Imaš znanje, obvladaš kakšno veščino ali se s strastjo in veseljem ukvarjaš z nečim?

Si star/a med 15 in 29 let?

Si želiš priložnost, da to znanje, veščino, strast v obliki delavnice/tečaja/dogodka preneseš še na druge mlade ali otroke?

Si želiš ob tem prislužiti še nekaj denarja?

Zbiramo predloge mladih, ki bi z izvedbo delavnice, tečaja, dogodka, predstavitve s področja, ki jih zanima ali s katerim se ukvarjajo želeli svoje znanje, veščino, strast prenesti še na druge mlade ali otroke.

Aktivnost, ki jo boš ponudil za mlade ali otroke bo za udeležence brezplačna, tebi pa pripada plačilo po dogovoru glede na predlog aktivnosti, trajanje, priprave…

Svojo aktivnost lahko izvedeš:

Za otroke

V ČASU POČITNIŠKEGA VARSTVA OTROK,

DELAVNICE, PREDSTAVE V OKVIRU NOVOLETNEGA PROGRAMA,

PREDSTAVA, ANIMACIJA V OKVIRU OBDAROVANJA PREDŠOLSKIH OTROK

Za mlade:

DELAVNICA, TEČAJ , PREDSTAVITEV, DOGODEK V OKVIRU PROGRAMA ZA MLADE»VEČ KOT ZNAŠ VEČ ODPRTIH VRAT IMAŠ«

POLETJE V MESTU ZA MLADE

ZA DOGOVOR POKLIČI NA 040 234 423 ALI PIŠI NA info@mc-novagorica.si

Sooblikuj poletno počitniško varstvo 2021 v MC-ju

|


Mladinski center Nova Gorica vabi mentorje in izvajalce k sodelovanju pri sooblikovanju in izvedbi  počitniških delavnic za otroke ali mlade v času šolskih poletnih počitnic 2022.

K sodelovanju vabljeni mladi mentorji s statusom študenta ali dijaka, ki bi delo opravljali na podlagi študentske napotnice.

K  predstavitvi ponudbe dobrodošle tudi fizične in pravne osebe, ki so registrirane za dejavnost, ki jo ponujajo in ki jo bodo izvajale na podlagi sklenjene pogodbe o sodelovanju.

Zbiramo ponudbe, ki se nanašajo na predstavitev oz. delavnice v povezavi z različnimi disciplinami športa, glasbe, plesa, odrske umetnosti, likovne dejavnosti, oblikovanja in vizualnih komunikacij, računalništva, izdelave uporabnih predmetov, ročne spretnosti, tehnične delavnice, kuhanje in gospodinjska opravila, jeziki, fotografija, računalništvo in drugo.

Izbrane dejavnosti bodo izvedene v času poletnih počitnic 2022.

Rok za oddajo ponudb je petek, 27. 5. 2022.

Ponudbe v elektronski obliki z naslednjimi podatki:

Ime in priimek mentorja
Kontaktna telefonska številka
Kontaktni e-naslov
Spletna stran/socialna omrežja
Naziv in uradni naslov pravne osebe, ki ponuja storitev (oziroma informacija o statusu študenta/dijaka)
Naziv delavnice
Kratka vsebina oz. opis dejavnosti/delavnice
Ciljna skupina (okvirna starost; otroci ali mladi)
Maksimalno število udeležencev (v počitniškem vartvu je skupina 40 otrok)
Časovni obseg (koliko ur bi skupno obsegala dejavnost)
Pričakovani honorar
Reference mentorja/organizacije

pošljite po elektronski pošti na naslov: info@mc-novagorica.si

Vse podrobnejše informacije najdete v tem dokumentu

Vabljeni k oddaji ponudb!

Tečaj kitare

|

Mlade glasbene navdušence vabimo k vpisu v individualni tečaj igranja na kitaro. Tečaj je primeren tako za popolne začetnike kot za tiste, ki že imajo predznanje in poteka eno šolsko uro na teden. Učenje temelji na spoznavanju akordov, različnih ritmov in tehnik igranja in je prilagojeno posamezniku. Vpišejo se lahko otroci in mladi do 29. leta starosti. Začnemo v mesecu marcu.  Mentor tečaja je Matija Frandolič. Cena: 15 € na šolsko uro. Za dodatne informacije in vpis nas pokličite na 040/234-423 ali pišite na romina.kersevan@mc-novagorica.si.

Tečaj bobnov

|

Mlade glasbene navdušence vabimo k vpisu v individualni tečaj igranja na bobne. Tečaj je primeren tako za popolne začetnike kot za tiste, ki že imajo predznanje in poteka eno šolsko uro na teden. Učenje temelji na igranju različnih ritmov in tehnik igranja in je prilagojeno posamezniku. Vpišejo se lahko otroci in mladi do 29. leta starosti. Začnemo v mesecu maju.  Mentor tečaja je Matic Leban. Cena: 15 € na šolsko uro. Za dodatne informacije in vpis nas pokličite na 040/234-423 ali pišite na mladinskicenter@mc-novagorica.si.