Rojstnodnevna praznovanja


Ponujamo vam tematske rojstnodnevne zabave, rojstnodnevne zabave z animacijo ali samo najem prostora. Rojstnodnevne zabave so namenjene praznovanju otroških rojstnih dni.

Tematske rojstnodnevne zabave

|

TEMATSKE ROJSTNODNEVNE ZABAVE

Tematske rojstnodnevne zabave so namenjene otrokom med 5. in 11. letom starosti.

 

URNIK: vsak petek, soboto in nedeljo od 15h do 18h oziroma od 16h do 19h.

CENA:
– 100,00 EUR (do 15 otrok)
– 125,00 EUR (nad 15 otrok)

Največje možno število otrok, ki se udeležijo praznovanja, je 20. Plačati je potrebno pred praznovanjem.

Za več informacij in rezervacijo termina pokličite na 05/333-40-20 ali na 040/234-423 vsak delavnik med 8:00 in 16:00 oziroma pišite na romina.kersevan@mc-novagorica.si.

 Kako poteka tematski rojstni dan?

Izbrali ste, da se podate v svet domišljije. Vaš slavljenec je izbral tematski rojstni dan. Prostor bo zato tudi primerno okrašen z zastavicami, baloni in dekoracijo. Naše skupno druženje se bo začelo z zbiranjem otrok. Spoznali se bomo in začeli rojstni dan z ustvarjanjem pripomočkov, ki nam bodo pomagali, da se bomo prelevili v naše domišljijske like. Prvi dve uri bomo namenili tematski zgodbi in igri na izbrano tematiko. Seveda bomo po dogovoru naredili pavzo za prigrizke in pijačo. Zadnja ura animacije, torej tretja, je namenjena prostemu druženju otrok, pihanju svečk in družabnim igram. Animatorji bomo še vedno z vami, vam pomagali, se zabavali in rajali.

PONUJAMO VAM PRENOVLJEN IZBOR TEMATIK, MED KATERIMI BOSTE ZAGOTOVO NAŠLI PRAVO:

PRINCI IN PRINCESE OSVOJIJO GRAD

Obožuješ pravljice? Za tvoj rojstni dan se bomo odpravili čez devet gora, sedem voda in vse tja do konca sveta, kjer prebivajo pravljična bitja. Pot bo polna skrivnih napojev, škratkov in labirintov. Princi in princese bodo skupaj skozi igro pogumno osvojili grad.

INDIJANSKA PLEMENA

UOA UOA UOA čas je, da ponovno združimo vsa plemena v pravo rajanje.

Skupaj se bomo pomerili v indijanskih veščinah, zabavi in potovanju po deželi sonca. Vsak naš korak bo sled v pesku, ki nas bo pripeljala do tvojega nepozabnega rojstnega dne.

GUSARSKI ZAKLAD

Kje je zaklad? Kaj se skriva v njem?  Te zanima? Pridi! Zavihteli se bomo na gusarsko ladjo, pogledali skozi daljnogled v neznano in poiskali zaklad. Tvoj rojstni dan bo poln gusarskih krikov, vragolij in smeha.

V SVETU SUPERJUNAKOV

Imaš tudi ti nadnaravne moči? Katero pa? V svetu superjunakov je vse mogoče, ker domišljija ne pozna meja. To bo en super rojstni dan. S tvojimi prijatelji se boste prelevili v prave junake, ki bodo skozi superherojske naloge rešili svet.

TABORNIŠKA DOŽIVETJA

Znaš zakuriti ogen? Kaj pa postaviti šotor? Lahko s pomočjo zvezd najdeš pot domov? Preizkusili bomo naše veščine preživetja v naravi, se naučili o živalih in rastlinah v naši okolici ter skozi igro izvedeli veliko novega.

RADI IMAMO KONJE

Hip hop v galop.  Kaj vse počnejo oskrbniki konjev? Kako zabavno pa je šele, če imaš čisto svojega konja? Le kakšen bi bil tvoj sanjski konjiček? Črn? Bel? Pikast?…Pusti domišljiji prosto pot in si za svoj rojstni dan omisli zabavo, polno kopitanja.

DOGODIVŠČINE V VESOLJU

Pogledaš kdaj v zvezdnato nebo in se ne moreš nehati spraševati, kaj vse se skriva v vesolju?  Prav na tvojem rojstnem dnevu bomo skupaj spoznavali skrivnostno vesolje. Dogodivščine in nova spoznanja, ki se nam ponujajo skozi pestre igre, so nepozabni.

SPREHOD PO MORSKEM DNU

Kaj pa ti najraje počneš, ko si z družino na morju? A res? Se tudi ti najraje opremiš z masko in plavutkami in  raziskuješ morsko dno?

Super! Zate imamo pripravljena vsa doživetja, ki ti jih morje lahko ponudi. Pa ne pozabi maske!

NINDŽE V AKCIJI

Ste pripravljeni na nepozabno misijo? Želite pomagati rešiti svet?

3, 4, zdaj…akcija! Skupaj se bomo prelevili v Nindže, se izurili v naših nepremagljivih sposobnostih in poskušali doseči zastavljen cilj.

DINOZAVRI SO ZOPET PRI NAS

Tiranozaver, torozaver, majazaver…A jih poznaš? Praviš, da jih ni več med nami? Prav za tvoj rojstni dan se lahko vrnejo nazaj! Pridi, zabavaj se z njimi in spoznaj njihove skrivnosti.

V DEŽELI VIL IN ČAROVNIC

Zamešamo čarobni napoj, kapljico jutranje rose, ščepec bleščic in čarobne besede, abrakadabra, rojstni dan se lahko prične. V deželi vil in čarovnic se bomo podali na magično dogodivščino, kjer bomo leteli, čarali in skupaj zaplesali vilinski ples.

V sodelovanju s:

Rojstnodnevne zabave z animacijo

|

ROJSTNODNEVNE ZABAVE ZA ANIMACIJO

URNIK: vsak petek, soboto in nedeljo od 15h do 18h oziroma od 16h do 19h.

CENA:
– 85,00 EUR (do 15 otrok)
– 110,00 EUR (nad 15 otrok)
Število otrok, ki se udeležijo praznovanja, ni omejeno. Plačati je potrebno pred praznovanjem.

Kako poteka rojstnodnevna zabava z animacijo?

Najprej se vsi skupaj dobimo petnajst minut pred začetkom, da skupaj pripravimo prostor. Z vami bosta dva animatorja, ki bosta zabavala otroke. Pripravila bosta športne, plesne in ustvarjalne igre. Seveda pa se bodo lahko igrali tudi igre po želji otrok. Veselimo se skupnega pihanja svečk in rajanja.

Za več informacij in rezervacijo termina pokličite na 05/333-40-20 ali na 040/234-423 vsak delavnik med 8:00 in 16:00 oziroma pišite na romina.kersevan@mc-novagorica.si.

V sodelovanju s:

Najem prostora za praznovanja rojstnih dni

|

NAJEM PROSTORA ZA PRAZNOVANJE ROJSTNIH DNI

URNIK: vsak petek, soboto in nedeljo od 15h do 18h oziroma od 16h do 19h.

CENA: 50,00 € (za 3 ure), dodatna ura je 15,00 €. Plačati je potrebno pred praznovanjem.

Za najem imamo na voljo en prostor za praznovanje otroških rojstnih dni, ki je opremljen z mizami, stoli in kavčem, ter WC. Prostor vam pridemo pred začetkom odkleniti in po koncu zakleniti. Po praznovanju je prostor potrebno počistiti. Istočasno v drugem prostoru, ki ima ločen vhod in WC, običajno poteka še ena rojstnodnevna zabava.

Za več informacij in rezervacijo termina pokličite na 05/333-40-20 ali na 040/234-423 vsak delavnik med 8:00 in 16:00 oziroma pišite na romina.kersevan@mc-novagorica.si.