Rojstnodnevna praznovanja


TEMATSKE ROJSTNODNEVNE ZABAVE ZA OTROKE v prostorih Mladinskega centra Nova Gorica!
Mladinski center Nova Gorica ponuja pestro izbiro tematskih rojstnodnevnih zabav za otroke od 5. do 11. leta. Izbirate lahko med sledečimi tematikami:

PRINCI IN PRINCESE OSVOJIJO GRAD
Obožuješ pravljice? Za tvoj rojstni dan se bomo odpravili čez devet gora, sedem voda in vse tja do konca sveta, kjer prebivajo pravljična bitja. Pot bo polna skrivnih napojev, škratkov in labirintov. Princi in princese bomo skupaj skozi igro pogumno osvojili grad.

INDIJANSKA PLEMENA
Uoa, uoa, uoa, čas je, da ponovno združimo vsa plemena v pravo rajanje. Skupaj se bomo pomerili v indijanskih veščinah, zabavi in potovanju po deželi sonca. Vsak naš korak bo sled v pesku, ki nas bo pripeljala do tvojega nepozabnega rojstnega dne.

GUSARSKI ZAKLAD
Kje je zaklad? Kaj se skriva v njem? Te zanima? Pridi! Zavihteli se bomo na gusarsko ladjo, pogledali skozi daljnogled v neznano in poiskali zaklad. Tvoj rojstni dan bo poln gusarskih krikov, vragolij in smeha.

V SVETU SUPERJUNAKOV
Imaš tudi ti nadnaravne moči? Katero pa? V svetu superjunakov je vse mogoče, ker domišljija ne pozna meja. To bo en super rojstni dan. S prijatelji se boste prelevili v prave junake, ki bodo skozi superjunaške naloge rešili svet.

TABORNIŠKA DOŽIVETJA
Znaš zakuriti ogenj? Kaj pa postaviti šotor? Lahko s pomočjo zvezd najdeš pot domov? Preizkusili bomo naše veščine preživetja v naravi, se naučili o živalih in rastlinah v naši okolici ter skozi igro izvedeli veliko novega.

IZLET V SLAŠČIČARNOObožuješ sladkarije? Pomagaš doma v kuhinji pri pripravi dobrot? Pridi z nami na izlet! Sprehodili se bomo po slaščičarni, polni nepozabnih dobrot in po opravljenih sladkih nalogah spoznali slaščičarjeve skrivnosti.

DOGODIVŠČINE V VESOLJU
Pogledaš kdaj v zvezdnato nebo in se ne moreš nehat spraševat, kaj se vse skriva v vesolju?
Prav na tvojem rojstnem dnevu bomo skupaj spoznavali skrivnostno vesolje. Dogodivščine in nova spoznanja, ki se nam ponujajo skozi pestre igre, so nepozabni.

SPREHOD PO MORSKEM DNU
Kaj pa ti najraje počneš, ko si z družino na morju? A res? Se tudi ti najraje opremiš z masko in plavutkami in raziskuješ morsko dno? Super! Zate imamo pripravljena vsa doživetja, ki ti jih lahko morje ponudi. Pa ne pozabi maske!

EKSOTIČNE POČITNICE NA HAVAJIH
Predstavljaj si, da se usedeš na letalo in poletiš na drugi konec sveta? Kam te nesejo letalska krila? Pridi z nami na Havaje! Skupaj bomo odkrivali to čudovito počitniško destinacijo, se marsikaj novega naučili in se nepozabno zabavali.

DINOZAVRI SO ZOPET PRI NAS
Tiranozaver, torozaver, majazaver,… A jih poznaš? Praviš, da jih ni več med nami? Prav za tvoj rojstni dan se lahko vrnejo nazaj! Pridi, zabavaj se z njimi in spoznaj njihove skrivnosti.

URNIK: vsak petek, soboto ali nedeljo od 16:00 – 19:00.
CENA:
– 95 EUR (do 15 otrok)
– 110 EUR (nad 15 otrok)