Mladinska delovna brigada


Mladinski center Nova Gorica v okviru praznovanja 70-letnice našega mesta organizira večdnevno medgeneracijsko prostovoljsko akcijo »Mladinska delovna brigada«, ki bo potekala na širšem območju mestnega gozda Panovec, od srede, 13.9. do petka, 15.9.2017.

Mestni gozd Panovec prebivalcem vseh starosti, pa tudi vse številčnejšim obiskovalcem našega mesta predstavlja neprecenljivo zeleno oazo za zdravo rekreacijo in vzpostavljanje stika z naravo.

Prostovoljci, brigadirji vseh starosti bomo v duhu spoštovanja narave in gozdnega okoliša urejali učilnico oz. prostor za učenje, počitek in igro na prostem, s smerokazi označili sprehajalno-tekaške in druge rekreacijske in učne poti v gozdu v skupni izmeri več kot 23 km ter obnovili priljubljeno Trim stezo.

Za izvedbo akcije bo poskrbel organizator Mladinski center Nova Gorica v sodelovanju z Javnim zavodom za šport in Študentsko organizacijo Univerze v Mariboru.

K udeležbi vabljeni vsi zainteresirani!

Pridruži se nam tudi ti! Tvoje prostovoljno delo bo pustilo pečat v dobro naše skupnosti in odprlo prostor za druženje in tkanje prijateljstev v duhu pripadnosti lokalnemu okolju in altruizma.

Z namenom omogočiti udeležbo čim širšemu krogu zainteresiranih, prostovoljci lahko izbirate termine udeležbe, tako da se nam lahko priključiš vse tri dni ali pa izbereš posamezni termin/e.

PRIJAVA UDELEŽENCEV

Prijaviš se tako, da izpolniš spodnjo prijavnico in jo po elektronski pošti posreduješ na info@mc-novagorica.si (Zadeva: PRIJAVA NA MLADINSKO DELOVNO BRIGADO) najkasneje do ponedeljka 11. 9. 2017, do 12.00.

Prijava je uspešna, ko dobiš povratno sporočilo.

Mladoletne osebe se brigade lahko udeležijo samo z dovoljenjem staršev/skrbnikov (v Prijavnici za mladoletne) ali v spremstvu učiteljev.

PRIJAVNICA

PRIJAVNICA ZA MLADOLETNE

URNIK DELOVIŠČ IN TERMINI:

Izbrane termine označite v prijavnici zgoraj.

SREDA,         13. 9. od 9.00 do 14.00
SREDA          13. 9. od 16.00 do 19.00
ČETRTEK     14. 9. od 9.00 do 14.00
ČETRTEK     14. 9. od 16.00 do 19.00
PETEK           15. 9. od 9.00 do 14.00

OBLAČILA, OBUTEV IN DRUGA OPREMA:

Vse prostovoljce naprošamo, da se brigade udeležite v primerni obleki in obutvi za delo ter s seboj prinesete par delovnih rokavic.